27 Haziran 2022
S.S.S.
Anasayfa
Hakkımızda
Başkanın Mesajı
Hedeflerimiz
Vazgeçilmezlerimiz
Tüzüğümüz
Dernek Organlarımız
Üyelerimiz
Üyelik Şartları
Kurumsal Kimlik
Süt ve Süt Ürünleri
Süt
Peynir
Tereyağı
Yoğurt
Ayran
Dondurma
Kefir
Beslenme ve Sağlık
Süt ve Sağlık
Tereyağı ve Sağlık
Peynir ve Sağlık
Yoğurt ve Sağlık
Ayran ve Sağlık
Dondurma ve Sağlık
Kefir ve Sağlık
Süt Tozu ve Sağlık
Videolar
Sosyal Sorumluluk
Okul Sütü
Çiğ Süt ve Sağlık
Yayınlar
Bilgi Bankası
SütHattı
Veriler
Türkiye’de Süt ve Süt Ürünleri
Dünyada Süt
Süt İstatistikleri
Regülasyon
Kanunlar
Yönetmelikler
Tebliğler
Talimatlar
Basın Odası
Basın Açıklamaları
Basında Biz
Videolar
İletişim
Menü
Anasayfa
Hakkımızda
Başkanın Mesajı
Hedeflerimiz
Vazgeçilmezlerimiz
Tüzüğümüz
Dernek Organlarımız
Üyelerimiz
Üyelik Şartları
Kurumsal Kimlik
Süt ve Süt Ürünleri
Süt
Peynir
Tereyağı
Yoğurt
Ayran
Dondurma
Kefir
Beslenme ve Sağlık
Süt ve Sağlık
Tereyağı ve Sağlık
Peynir ve Sağlık
Yoğurt ve Sağlık
Ayran ve Sağlık
Dondurma ve Sağlık
Kefir ve Sağlık
Süt Tozu ve Sağlık
Videolar
Sosyal Sorumluluk
Okul Sütü
Çiğ Süt ve Sağlık
Yayınlar
Bilgi Bankası
SütHattı
Veriler
Türkiye’de Süt ve Süt Ürünleri
Dünyada Süt
Süt İstatistikleri
Regülasyon
Kanunlar
Yönetmelikler
Tebliğler
Talimatlar
Basın Odası
Basın Açıklamaları
Basında Biz
Videolar
İletişim
Duyurular
21 Mayıs Dünya Süt Günü
Yabancı Tip Peynirler Eğitimi
Çiğ Süt Kalitesini Etkileyen Faktörler ve Tağşiş
Peynirdeki Kusurlar ve Çözümleri
Süt Endüstrisinde Soğutma Sistemleri -Webinar-
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Mevzuatı Eğitimi -Online
Gıdada KDV Oran İndirimi ve KDV İadeleri
Ana Sayfa
Yayınlar
Bilgi Bankası
Yararlı Yayınlar
Uzman Görüşleri
Uzman Görüşleri
Gençlerin Organik Süt Tüketme Olasılığı (Ege Üniversitesi Araştırması)
Mine Koyuncu, Ayşe Uzmay, Gökhan Çınar – Ege üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü
Yoğurt Ve Yoğurdun İnsan Sağlığı Açısından Yararları
U. T. Şireli, B. Onaran – Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı, Ankara
Süt ve Ürünlerinin Optimal Beslenmemizdeki Yeri ve Önemi
Prof. Dr. Sevinç Yücesan
Sütün Kaliteli Beslenmeye ve Sağlığa Etkileri
Prof. Dr. Yasemin BEYHAN
Sütün Kaliteli Beslenmeye ve Sağlığa Etkileri
Prof. Dr. Yaşar Kemal ERDEM – Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Çocuk ve Gençlerde Süt Tüketimi
Prof. Dr. Perihan Arslan – H.Ü Beslenme ve Diyetetik Bölümü Diyetetik Anabilim Dalı Başkanı
Süte Geçebilen Zehirli Maddeler ve Sütte Veteriner İlaç Kalıntıları
Prof. Dr.Ender Yarsan – Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi
Beslenmedeki Sütün Önemi
Dr. Dyt. Biriz ÇAKIR Obezite – Diyabet ve Metabolik Hastalıklar Daire Başkanlığı
Osteoporoz ve Süt Tüketimi
Prof. Dr. Miyase Bayraktar
Süt ve Mikrobiyolojik Özelliği – Prof.Dr.Serhat UNAL
Süt kamu spotu videoları / Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
Anne
Erkekler
Kızlar
Osteoporoz
Üretim’den Tüketime Süt ve Sağlık Başlığı
DUYURU
SEKTÖRDEN
Hastalıktan ari işletmeler hakkında tüm merak edilenler…
Son Yazılar
Yabancı Tip Peynirler Eğitimi
Çiğ Süt Kalitesini Etkileyen Faktörler ve Tağşiş
Peynirdeki Kusurlar ve Çözümleri
Süt Endüstrisinde Soğutma Sistemleri -Webinar-
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Mevzuatı Eğitimi -Online
Çevre
Yabancı Tip Peynirler Eğitimi
14 Mayıs 2022
Beyaz Peynir & Süzme Peynir Teknik Eğitimi
17 Aralık 2021
Peynir Akademisi “Kaşar Peyniri Teknik Eğitimi”
13 Kasım 2021
Facebook
ASÜD © (Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği) 2019.