02 Temmuz 2022
S.S.S.
Anasayfa
Hakkımızda
Başkanın Mesajı
Hedeflerimiz
Vazgeçilmezlerimiz
Tüzüğümüz
Dernek Organlarımız
Üyelerimiz
Üyelik Şartları
Kurumsal Kimlik
Süt ve Süt Ürünleri
Süt
Peynir
Tereyağı
Yoğurt
Ayran
Dondurma
Kefir
Beslenme ve Sağlık
Süt ve Sağlık
Tereyağı ve Sağlık
Peynir ve Sağlık
Yoğurt ve Sağlık
Ayran ve Sağlık
Dondurma ve Sağlık
Kefir ve Sağlık
Süt Tozu ve Sağlık
Videolar
Sosyal Sorumluluk
Okul Sütü
Çiğ Süt ve Sağlık
Yayınlar
Bilgi Bankası
SütHattı
Veriler
Türkiye’de Süt ve Süt Ürünleri
Dünyada Süt
Süt İstatistikleri
Regülasyon
Kanunlar
Yönetmelikler
Tebliğler
Talimatlar
Basın Odası
Basın Açıklamaları
Basında Biz
Videolar
İletişim
Menü
Anasayfa
Hakkımızda
Başkanın Mesajı
Hedeflerimiz
Vazgeçilmezlerimiz
Tüzüğümüz
Dernek Organlarımız
Üyelerimiz
Üyelik Şartları
Kurumsal Kimlik
Süt ve Süt Ürünleri
Süt
Peynir
Tereyağı
Yoğurt
Ayran
Dondurma
Kefir
Beslenme ve Sağlık
Süt ve Sağlık
Tereyağı ve Sağlık
Peynir ve Sağlık
Yoğurt ve Sağlık
Ayran ve Sağlık
Dondurma ve Sağlık
Kefir ve Sağlık
Süt Tozu ve Sağlık
Videolar
Sosyal Sorumluluk
Okul Sütü
Çiğ Süt ve Sağlık
Yayınlar
Bilgi Bankası
SütHattı
Veriler
Türkiye’de Süt ve Süt Ürünleri
Dünyada Süt
Süt İstatistikleri
Regülasyon
Kanunlar
Yönetmelikler
Tebliğler
Talimatlar
Basın Odası
Basın Açıklamaları
Basında Biz
Videolar
İletişim
Duyurular
21 Mayıs Dünya Süt Günü
Yabancı Tip Peynirler Eğitimi
Çiğ Süt Kalitesini Etkileyen Faktörler ve Tağşiş
Peynirdeki Kusurlar ve Çözümleri
Süt Endüstrisinde Soğutma Sistemleri -Webinar-
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Mevzuatı Eğitimi -Online
Gıdada KDV Oran İndirimi ve KDV İadeleri
Ana Sayfa
Regülasyon
Tebliğler
Numune Alma Analiz Metodları Tebliğleri
Numune Alma Analiz Metodları Tebliğleri
Bebek Mamaları
Dondurulmuş Gıda Maddeleri Tebliği
Genel Tebliğleri
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemeler Tebliğleri
İhracat ve İthalat Tebliğleri
İzleme Tebliğleri
Numune Alma Analiz Metodları Tebliğleri
Süt ve Süt Ürünleri Tebliği
Yem Tebliğleri
Tuz Tebliğleri
Tebliğ Adı
Resmi Gazete Tarihi
Resmi Gazete Sayısı
Belirli Gıdalarda Nitrat Limitlerinin Resmi kontrolü İçin numune Alma
06.02.2002
24663
Tgk-Gıda Maddelerinde Belirli Bulaşanların Seviyelerinin Resmi Kontrolleri İçin Numune Alma Ve Analiz Metodları
25.03.2002
24706
Gıdalarda Kurşun, Kadmiyum, Civa, Kalay vb limitlerinin Resmi kontrolü
14.02.2014
28913
Tgk- Gıdalardaki Mikotoksin Limitlerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama Ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
15.08.2011
28026
Tgk-Koyulaştırılmış Süt Ve Süt tozunun Analiz Metodları Tebliği
20.03.2002
24701
K. Süt Ve Süt tozundan Numune Alma Metodu
04.01.2012
28163
Gıda Maddelerinde Okratoksin A Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma Metotları Tebliği
13.01.2005
25699
Sıcaklık Kontrolü İçin Numune Alma Ve Analiz Metodları
17.01.2002
24643
Tgk Belirli Gıdalarda Dioksinlerin Ve Dioksin Benzeri Poliklorlu Bifenillerin Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama
4.01.2012
28163
Türk Gıda Kodeksi Yenilebilir Kazein Ve Kazeinatların Kimyasal Analizi İçin Numune Almametotları Tebliği (Tebliğ No: 2012/6)
04.01.2012
28163
Türk Gıda Kodeksi Gıdalarda Pestisit Kalıntılarının Resmi Kontrolü İçin Numune Alma Metotları Tebliği (Tebliğ No: 2011/34)
15.08.2011
28026
Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Mikotoksin Limitlerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama Ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği (Tebliğ No: 2011/32)
15.08.2011
28026
DUYURU
SEKTÖRDEN
Hastalıktan ari işletmeler hakkında tüm merak edilenler…
Son Yazılar
Yabancı Tip Peynirler Eğitimi
Çiğ Süt Kalitesini Etkileyen Faktörler ve Tağşiş
Peynirdeki Kusurlar ve Çözümleri
Süt Endüstrisinde Soğutma Sistemleri -Webinar-
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Mevzuatı Eğitimi -Online
Çevre
Yabancı Tip Peynirler Eğitimi
14 Mayıs 2022
Beyaz Peynir & Süzme Peynir Teknik Eğitimi
17 Aralık 2021
Peynir Akademisi “Kaşar Peyniri Teknik Eğitimi”
13 Kasım 2021
Facebook
ASÜD © (Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği) 2019.