19 Ocak 2019

Numune Alma Analiz Metodları Tebliğleri

Tebliğ Adı Resmi Gazete Tarihi Resmi Gazete Sayısı
Belirli Gıdalarda Nitrat Limitlerinin Resmi kontrolü İçin numune Alma
06.02.2002 24663
Tgk-Gıda Maddelerinde Belirli Bulaşanların Seviyelerinin Resmi Kontrolleri İçin Numune Alma Ve Analiz Metodları
25.03.2002 24706
Gıdalarda Kurşun, Kadmiyum, Civa, Kalay vb limitlerinin Resmi kontrolü
14.02.2014 28913
Tgk- Gıdalardaki Mikotoksin Limitlerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama Ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
15.08.2011 28026
Tgk-Koyulaştırılmış Süt Ve Süt tozunun Analiz Metodları Tebliği
20.03.2002 24701
K. Süt Ve Süt tozundan Numune Alma Metodu
04.01.2012 28163
Gıda Maddelerinde Okratoksin A Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma Metotları Tebliği
13.01.2005 25699
Sıcaklık Kontrolü İçin Numune Alma Ve Analiz Metodları
17.01.2002 24643
Tgk Belirli Gıdalarda Dioksinlerin Ve Dioksin Benzeri Poliklorlu Bifenillerin Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama
4.01.2012 28163
Türk Gıda Kodeksi Yenilebilir Kazein Ve Kazeinatların Kimyasal Analizi İçin Numune Almametotları Tebliği (Tebliğ No: 2012/6)
04.01.2012 28163
Türk Gıda Kodeksi Gıdalarda Pestisit Kalıntılarının Resmi Kontrolü İçin Numune Alma Metotları Tebliği (Tebliğ No: 2011/34)
15.08.2011 28026
Türk Gıda Kodeksi Gıdalardaki Mikotoksin Limitlerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama Ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği (Tebliğ No: 2011/32)
15.08.2011 28026

ASÜD © (Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği) 2019.