Gelişen teknolojik koşullar ve tüketicilerin alternatif arayışı, üreticileri süt ve süt ürünlerinde daha yenilikçi olmaya zorluyor. Raflara çıkan süt ürünlerinde kişiye özel seçimlerin ve fonksiyonel özelliklerin geliştirilmesine bağlı olarak tüketim de gün geçtikçe artıyor. Sağlık, doğallık gibi vurguların önem kazanması, süt ve süt ürünlerinin tüketimini cazip hale getiriyor.
Çocukların seveceği tatlarda sütler, peynirler, yetişkinlere göre masum atıştırmalık olan meyveli yoğurt ve dondurmalar, bilindik tatlı algımızın dışında alternatif bir grup oluşturuyor.
Tüm dünyada üreticiler, tüketicilerin değişen tercihleri doğrultusunda aromalar ile süt ve süt ürünlerini yeniden formüle ederek lezzetli, sağlıklı ürünlerle yepyeni müşteri gruplarına ulaşıyorlar.
Süt ve süt ürünleri üretimi yapan, üreticilerimizi dünyada gelişen aroma inovasyonları ve global trendler hakkında bilgilendirmek amacı ile; 22 Nisan 2021, Perşembe, 14.00 – 15.30 saatleri arasında Üyemiz AROMSA Firması katkıları ile Süt ve Süt Ürünlerinde Aroma konulu bir Webinar düzenlenecektir.
Eğitime süt ve süt ürünleri üretimi yapan üreticilerimiz, sektör profesyonellerimiz, akademisyenlerimiz, süt teknolojisi bölümü öğrencilerimiz davetlidir. Online olarak ZOOM Webinar üzerinden düzenlenecek toplantıya aşağıdaki link üzerinden kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Linki: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_l_oJgshbSuGdyzX0qXByUw
Kayıt işlemi sonrasında, webinar öncesi tarafınıza ZOOM katılım linki gönderilecektir.
Bilgi için; asudiletisim@asuder.org.tr
(80)