19 Ağustos 2022
S.S.S.
Anasayfa
Hakkımızda
Başkanın Mesajı
Hedeflerimiz
Vazgeçilmezlerimiz
Tüzüğümüz
Dernek Organlarımız
Üyelerimiz
Üyelik Şartları
Kurumsal Kimlik
Süt ve Süt Ürünleri
Süt
Peynir
Tereyağı
Yoğurt
Ayran
Dondurma
Kefir
Beslenme ve Sağlık
Süt ve Sağlık
Tereyağı ve Sağlık
Peynir ve Sağlık
Yoğurt ve Sağlık
Ayran ve Sağlık
Dondurma ve Sağlık
Kefir ve Sağlık
Süt Tozu ve Sağlık
Videolar
Sosyal Sorumluluk
Okul Sütü
Çiğ Süt ve Sağlık
Yayınlar
Bilgi Bankası
SütHattı
Veriler
Türkiye’de Süt ve Süt Ürünleri
Dünyada Süt
Süt İstatistikleri
Regülasyon
Kanunlar
Yönetmelikler
Tebliğler
Talimatlar
Basın Odası
Basın Açıklamaları
Basında Biz
Videolar
İletişim
Menü
Anasayfa
Hakkımızda
Başkanın Mesajı
Hedeflerimiz
Vazgeçilmezlerimiz
Tüzüğümüz
Dernek Organlarımız
Üyelerimiz
Üyelik Şartları
Kurumsal Kimlik
Süt ve Süt Ürünleri
Süt
Peynir
Tereyağı
Yoğurt
Ayran
Dondurma
Kefir
Beslenme ve Sağlık
Süt ve Sağlık
Tereyağı ve Sağlık
Peynir ve Sağlık
Yoğurt ve Sağlık
Ayran ve Sağlık
Dondurma ve Sağlık
Kefir ve Sağlık
Süt Tozu ve Sağlık
Videolar
Sosyal Sorumluluk
Okul Sütü
Çiğ Süt ve Sağlık
Yayınlar
Bilgi Bankası
SütHattı
Veriler
Türkiye’de Süt ve Süt Ürünleri
Dünyada Süt
Süt İstatistikleri
Regülasyon
Kanunlar
Yönetmelikler
Tebliğler
Talimatlar
Basın Odası
Basın Açıklamaları
Basında Biz
Videolar
İletişim
Duyurular
21 Mayıs Dünya Süt Günü
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Mevzuatı Eğitimi-Online
Yabancı Tip Peynirler Eğitimi
Çiğ Süt Kalitesini Etkileyen Faktörler ve Tağşiş
Peynirdeki Kusurlar ve Çözümleri
Süt Endüstrisinde Soğutma Sistemleri -Webinar-
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Mevzuatı Eğitimi -Online
Ana Sayfa
Regülasyon
Tebliğler
Genel Tebliğleri
Genel Tebliğleri
Bebek Mamaları
Dondurulmuş Gıda Maddeleri Tebliği
Genel Tebliğleri
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemeler Tebliğleri
İhracat ve İthalat Tebliğleri
İzleme Tebliğleri
Numune Alma Analiz Metodları Tebliğleri
Süt ve Süt Ürünleri Tebliği
Yem Tebliğleri
Tuz Tebliğleri
Tebliğ Adı
Resmi Gazete Tarihi
Resmi Gazete Sayısı
5746 Sayılı Araştırma Ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Genel Tebliği (Seri No: 1)
06.08.2008
26959
5746 Sayılı Araştırma Ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Genel Tebliği (Seri No: 3)
06.08.2008
26959
Tarım Ve Köyişleri Bakanlığına Bağlı Araştırma Kuruluşları İle Ortaklaşa Olarak Araştırma Ve Geliştirme Projeleri Yürütecekler Arasında Uygulanacak Usul Ve Esaslara İlişkin Tebliğ
17.01.2007
26406
Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Konya Ovası Ve Doğu Karadeniz Projeleri Kapsamındaki İllerde Hayvancılık Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Uygulama Esasları Tebliği
30.01.2015
26406
Gıda İşletmelerinde Yerel, Marjinal Ve Sınırlı Faaliyetlerin Düzenlenmesine Dair Tebliğ
27.11.2014
29188
Hazır Ambalajlı Mamullerin Ağırlık Ve Hacim Esasına Göre Net Miktar Tespitine Dair Yönetmelik (76/211/At)
4.06. 2015
29376
Araştırma Ve Geliştirme Destek Programı Projelerinin Desteklenmesine İlişkin Tebliğ
15.11.2014
29176
Pazar Araştırması Ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ
21 04 2011
27881
Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ
23.09.2010
27708
Ticari Kalite Denetim Yeterlik Belgesi Verilmesinde Uygulanacak Esaslara İlişkin Tebliğ
14.08.2004
28158
Türk Gıda Kodeksi Hazırlama Yönetmeliği
29.12.2011
28157
Yerel, Marjinal Ve Sınırlı Faaliyetlerin Düzenlenmesine Dair Tebliğ
27.11.2014
29188
Ticari Reklam Ve İlanlarda Altyazı Ve Dipnotların Kullanılmasına İlişkin Usul Ve Esaslara Dair Tebliğ
13.03.2011
27873
DUYURU
SEKTÖRDEN
Hastalıktan ari işletmeler hakkında tüm merak edilenler…
Son Yazılar
Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Mevzuatı Eğitimi-Online
Yabancı Tip Peynirler Eğitimi
Çiğ Süt Kalitesini Etkileyen Faktörler ve Tağşiş
Peynirdeki Kusurlar ve Çözümleri
Süt Endüstrisinde Soğutma Sistemleri -Webinar-
Çevre
Yabancı Tip Peynirler Eğitimi
14 Mayıs 2022
Beyaz Peynir & Süzme Peynir Teknik Eğitimi
17 Aralık 2021
Peynir Akademisi “Kaşar Peyniri Teknik Eğitimi”
13 Kasım 2021
Facebook
ASÜD © (Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği) 2019.