Türkiye’de salça ve konserve gıda sanayinin önde gelen markalarının üyesi olduğu Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) Yönetim Kurulu Başkanı, Tat Gıda Genel Müdür Yardımcısı Hakan Turan oldu.
Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu’nun (TGDF) üyesi olan 26 dernekten birisi olan Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği’nin (SALKONDER) 14. Olağan Genel Kurulu, 31 Ocak 2017 tarihinde yapıldı.
SALKONDER Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde, Dernek Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Tat Gıda Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Turan seçilirken, Yönetim Kurulu üyeleri de belirlendi.
SALKONDER Yönetim Kurulu
Genel Kurul’da seçilen SALKONDER’in yeni Yönetim Kurulu’ndaki isimler ile görev dağılımları şöyle:
Yönetim Kurulu Başkanı: Hakan Turan (Tat Gıda)
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Semih Karadeniz (Tamek)
Muhasip Üye: A. Baran Blake (Merko Gıda)
Yönetim Kurulu Üyesi: Rıfkı Arda Şahin (Misya Gıda)
Yönetim Kurulu Üyesi: Şevket Aykan Sözüçetin (Penguen Gıda)
SALKONDER’in TGDF temsilcileri
SALKONDER Genel Kurulu’nda TGDF Temsilcileri olarak da Hakan Turan, Rıfkı Arda Şahin ve Ahmet Özmumcu belirlendi.
(145)